Minä olen kurja leipuri,
ainakin reseptien suhteen.
Anna Ystäni kysyi ohjetta "mousseen", sitaatit siksi
etten tule loukanneeksi heitä jotka tekevät
tällaiset oikeilla ohjeilla.
Siispä: yksi purkki Flora Vispiä, siihen tomusokeria maun
mukaan, vatkataan. Pakasteesta puolen litraa mustia viinimarjoja
jotka hienonsin sauvasekoittimella ja lisäsin siihen
mustaviinimarjamehua niin että sain soossia puoli litraa
ja sitä sokeria.
Liivatteita neljä, tilkkaan mehua sulattettuna.
Ainekset sekoitetaan yhteen ja kaadetaan vuokaan
kostutetun kakkupohjan puolikkaan päälle.
Toinen puolikas täytteen päälle ja jääkaappiin.
Siinäpä se!
Minullakin on kyllä niitä mittoja - monenkin kokoisia.
2 kommenttia:
Aijai, kiitos, kuva heruttaa taas sylkeä suuhun, pitää kokeilla pian. Just tuo mustaviinimarja houkuttaa tuossa niin ihanasti.
Sen tujumpi maku mitä enemmän niitä mustia :)
Lähetä kommentti